Rekruttering

Rekruttering

 

Uglvig finder den medarbejder til din virksomhed

Ledere, funktionærer og specialister

Hos Uglvig har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder med at rekruttere og headhunte ledere, funktionærer og specialister

 

Økonomi, IT og logistik

Uglvig rekrutterer og headhunter til stillinger inden for salg, eksport, marketing, økonomi, revision, administration, HR, IT og logistik/lager.

Heltids, deltids eller interim

Det gælder både heltids- og deltidsstillinger, samt interim-stillinger, hvor virksomheden har brug for en kvalificeret medarbejder i en kortere periode.

 

Rekrutteringsprocessen forløber oftest sådan her - dog tilpasses processen altid den enkelte opgave og kundens ønsker:

Virksomhedens behov fastlægges

Vi starter altid med en grundig beskrivelse af jeres virksomhed, kultur og arbejdsplads. Stillingen beskrives med forventninger til succes, kandidat, uddannelse, erfaringer mm.

 

>

Annoncer

Der kan indrykkes annoncer i aviser og på internettet - enten anonyme eller med kundens navn og logo i annoncerne.

 

>

Søgeproces - sådan gør vi

Vi finder kandidaterne via aktiv søgning i vores netværk, kandidatdatabase mm. Vi synliggør også jobbet via jobdatabaser, LinkedIn og andre relevante medier.

 

Kandidatvalg og præsentation for kunden

Vi interviewer kandidater og udarbejder en skriftlig præsentation. Spidskandidaterne præsenteres for kunden, som vælger, om de selv går videre med ansættelsen eller anvender Uglvig som rådgiver.

>

Samtaler hos kunden

Du kan vælge at anvende Uglvig som guide og rådgiver i alle samtaler med kandidaterne. Vores store interviewerfaring sikrer, at alle relevante emner drøftes og du kan fokusere på at få maksimal viden om kandidaten.

 

>

Personprofil og tests

En personprofil af spidskandidaterne giver god indsigt.

Visse typer stillinger kræver specielle færdigheder og en færdighedstest kan anvendes.

Referencer

Vi kontakter tidligere chefer og kollegaer og får deres vurdering. Vi tjekker relevante forhold hos de, som har arbejdet sammen med kandidaten og får bekræftet vores konklusioner i tests mm.

>

Garanti

Vi giver 6 måneders garanti på rekrutteringer, hvor vi er med som rådgivere og har været med til at vælge kandidaterne.

>

Opfølgning på ansættelsen

Uglvig følger op på hvordan det går de kandidater, vi får ansat. Ved at kontakte kandidaten 3 og 6 måneder efter ansættelsen sikrer vi at både kunden og kandidaten er tilfredse med ansættelsen.

Copyright @ All Rights Reserved

Uglvig ApS