Om Uglvig

Om Uglvig

 

Mennesker på vej...

 

Vore ydelser – værdier og mission – samarbejdspartnere – historien

 

Vi finder menneskelige ressourcer

Uglvig er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at rekruttere og headhunte ledere, funktionærer og specialister. Det gælder både heltids- og deltidsstillinger, samt interime stillinger, hvor virksomheden har brug for en kvalificeret medarbejder i en kortere periode.

 

Økonomi, IT og logistik

Uglvig rekrutterer og headhunter til stillinger inden for salg, eksport, marketing, økonomi, revision, administration, HR, IT og logistik/lager. Vores søsterselskab Skelmose er partner, når vores kunders behov er inden for andre brancher og funktionsområder.

 

Andre ydelser

Vi hjælper også gerne med HR-rådgivning eller analyser af organisation og ledelse, facilitering af netværk, strategimøder mm.

 

Kontakt os for en snak om jeres behov

 

Historie

Uglvig blev etableret i 2008 og er en del af UglvigGruppen sammen med søsterselskabet Skelmose Consulting.

 

Skelmose Consluting blev eableret i 1988 af Jørn Skelmose, der var ingeniør.

 

Hans faglighed var industriens produktion og tekniske funktioner og han havde et netværk af ledere og tekniske specialister.

 

Da Aksel Jensen i 2004 overtog Skelmose var det med samme faglighed og baggrund. En 100% identificering med grundlæggeren og videreførelse af forretningsbasis.

 

I 2008 blev Uglvig så dannet, ud fra et ønske om også at løse rekrutteringsopgaver, som lå inden for salg, eksport, marketing, økonomi, administration, HR, IT og logistik/lager.

 

Siden er der kommet nye partnere og medarbejdere til og i dag løser Uglvig og Skelmose opgaver over hele landet.

 

Mission

Vi vil sikre erhvervslivets konkurrenceevne ved at tilbyde menneskelige ressourcer i passende mængder. Det gør vi via et team stort nok til bredden og erfarne nok til dybden. Et team som udviser ordentlighed.

 

Værdier

Vi lægger stor vægt på vores tre værdier:

 

Faglighed

Vi ansætter kun til stillinger, hvor vi selv har mangeårig erfaring. Derfor forstår vi de faglige og operationelle krav, samt virksomhedens kultur, udfordringer og mål.

 

Grundighed

Vi følger en opgave helt til dørs - fra afklaring af virksomhedens behov til ansættelse af den rigtige kandidat, med en afsluttende opfølgning, hvor vi tjekker om kundens og kandidatens forventninger er indfriet.

 

Tryghed og effektivitet

Gennem hele processen lægger vi vægt på en løbende dialog og fyldestgørende information. Ved at knytte én og kun én rådgiver til virksomheden opnår vi, at alle relevante informationer er samlet hos én person. Det sparer tid og sikrer, at opgaverne bliver løst effektivt.

 

Samarbejdspartnere

Uglvig har stor erfaring med rekruttering til virksomheder inden for handel, service, revision, IT, offentlige virksomheder, byggeri, industri m. fl.

 

Vores erfaring og knowhow sætter os i stand til at løse en lang række opgaver inden for rekruttering.

 

Vi er specialister med kompetencer og styrker - men vi kender også vores begrænsninger. Ved nogle opgaver inddrager vi samarbejdspartnere med særlige ekspertiser.

 

Derfor samarbejder vi med en række rådgivervirksomheder, som supplerer vores kompetencer med specialviden.

 

Vores søsterselskab Skelmose rekrutterer og headhunter til leder- og specialistfunktioner inden for produktion, konstruktion, projektledelse, udvikling og teknisk salg.

 

Læs mere om Skelmose her.

Copyright @ All Rights Reserved

Uglvig ApS